Tietoa Cabosta

Cabo on kotimainen, uusinta mobiiliteknologiaa hyödyntävä ja täysin uudenlaista toimintamallia toteuttava kyytienvälitysjärjestelmä. Cabon toiminta-alueena on koko Suomi. Toimintamme lähtökohtana on tarjota alueesta riippumatta aina halvin taksikyyti, laadusta tinkimättä. Edulliset taksikyydit on mahdollista toteuttaa uuden ajan mobiiliteknologiaa hyödyntämällä sekä optimoimalla kuljetuskaluston käyttöaste. Järjestelmä tarjoaa myös erilaisia ratkaisumalleja maaseudun ja pienten paikkakuntien taksitoiminnan organisoimiselle.

Toiminnan suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota myös erilaisten tavaroiden ja pakettien kuljetustarpeen voimakaaseen lisääntymiseen sekä ruuan kuljetukseen. Hotellien ja autokorjaamoiden käyttöön on suunniteltu oma järjestelmä edullisten taksikyytien järjestämiseksi asiakkaille. Monipuolisten kyytipalvelujen tarjonnan ansiosta välityksessämme olevien autojen käyttöaste pidetään korkealla, mikä mahdollistaa edulliset hinnat ja hyvän tulolähteen myös kuljettajille.

Cabo tarjoaa eri yhteistyökumppaneidemme kautta kuljettajille mahdollisuuden myös vuokrata, tehdä leasing-sopimus tai hankkia osuus / käyttöoikeus taksiautoon. Tällainen toimintamalli tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden työskennellä taksinkuljettajana oman aikataulun ja tarpeen mukaan. Taksinkuljettajan työ sopii kaikille, jotka viihtyvät auton ratissa ja jotka haluavat saada lisäansiota tai hakevat vaihtelua arkeen tai opiskeluun.

Uuden kuljettajan ei tarvitse myöskään perustaa yritystä, vaan kaikki maksuasiat hoituvat helposti kevytyrittäjä-yhteistyökumppanimme avulla.

Cabo ei katso taustapeiliin ja haaveile menneistä "hyvistä" ajoista, vaan katse on tuulilasissa ja 2020-luvussa. Ihmiset on luotu kulkemaan ja tavara liikkumaan. Näitä tarpeita hoitamaan syntyi Cabo.

 

Palvelun tarjoaa Ridesolutions Oy

Y-tunnus: 3113149-2